Barolo


Het beste van Greve maatschoenen verenigd in uw Barolo

Barolo maatschoenen FunescoDe geklede herenschoen speelt een steeds belangrijkere rol in het modebeeld van vandaag. Niet alleen moet uw schoen aan alle comfort- en kwaliteitseisen voldoen, hij kan en mag ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en de ‘mood’ waarin u zich bevindt.

Funesco biedt u de mogelijkheid om precies die schoen samen te stellen, die perfect aansluit op uw wensen: de Barolo. Verkrijgbaar als lage gesp- of veterschoen, als boot en als chelsea. Modern, klassiek of casual chique. Voor welke gelegenheid u op zoek bent, u bent van één ding verzekerd: deze ambachtelijk gemaakte kwaliteitsschoen inclusief bijpassende riem past helemaal bij u.

U kiest zelf de combinatie van model, materiaal, kleur en zool. Uw initialen benadrukken uw persoonlijke keuze. Elk model is verkrijgbaar met een volledig lederen zool, of een lederen zool met HG rubber loopvlak.

De Greve Barolo zit gegarandeerd als gegoten aan uw voet. Funesco beschikt over een complete doorpas-serie in alle beschikbare maten.

Greve-Barolo Maatschoenen

 

Er is een Greve Barolo voor iedere gelegenheid!

Kom de mogelijkheden bij Funesco bekijken