Team


Podoloog

Michel Bejstrup

Orthopedisch schoentechnoloog & zooltherapeut

Ervaring: 25 jaar

Michel Bejstrup studeerde podologie, orthopedie en orthopedische schoentechniek. Die allround-opleiding en een jarenlange ervaring stellen hem in staat goed aan te voelen welke voor u de juiste oplossing is.

 

 

Mieke Van de Velde

Administrator

 

 

 

 

 

 

 

 

Tessa Van Opstal

Verkoopster/ Administratief medewerkster

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelly Vandenberghe

Bachelor in de podologie (Artevelde Hogeschool,2015)

De podoloog is een paramedicus en werkt meestal via verwijzing door een arts. Elke podoloog heeft een RIZIV-nummer en is daarom officiƫel erkend. Een podoloog is ook erkend door alle mutualiteiten.

 

 

 
 

 

 

Verpaele Sophie

Orthostatic Therapeut

Ik studeerde af als kinesitherapeute in 1995 en specialiseerde mij in verschillende disciplines gedurende de jaren. Cyriax, orthopedische geneeskunde, bekkenbodemtherapie, relaxatietherapie, ademhalingskine, besttherapie,en manuele therapie volgens Marsmann. Na 15 jaar besloot ik mij te gaan concentreren in houdingsproblematiek en voeten. Ik studeerde Busquet, de therapeutische benadering van de fysiologische spierketens en een ideale aansluiting voor mijn eigen therapie, orthostatic.
 

 

 

Bachelor in de Podologie / Sportpodoloog

Anke Deporte

Bachelor in de Podologie / Sportpodoloog

Ik studeerde in 2018 af als podoloog en specialiseerde mij in de diabetes voet en de sport. Ik heb mijn kennis omtrent de diabetes voet vervaardigd, door te werken op de voetkliniek in het St. Blasius te Dendermonde. Zelf als fervente sporter heb ik in 2019 mijn opleiding sportpodologie afgerond.

 

 

 

Jan De Paep

Dokter Fysiotherapeut